Meteen naar de inhoud

De Arnhemse Uitnacht

19 januari 2023

Op 27 januari is het weer zover, met een nieuwe logo en nieuw stuurgroep geniet Arnhem van een hervonden Uitnacht. Met verschillende locatie ’bubbels’ wordt het publiek gestuurd door de hele stad met een divers programma met kleine en grote namen. Het kan niet anders dan een succes worden!

Wij zijn er ook weer, net als drie jaar terug, en wel te vinden boven Café Vrijdag en daar doen we nog wat gespeelde voorstellingen dunnetjes over. Zo speelt Mellow, onze absurde achtbaan-festival-voorstelling. De Liefde Voorbij, huiskamervoorstelling nummer 3, zal als laatste keer spelen; verwacht een heftige claustrofobische ervaring. En als vrolijke noot, ook voor de kinderen van de Uitnacht, hernemen we nog Voorbijgelopen Sprookje in speelgoedwinkel Tout Petits. En ja, allemaal voor nop.

Oh en eigenlijk zouden we allemaal previews nog tonen maar door heersende griep wordt dat ‘m nog even niet. Komt later wel. Kom eerst maar even naar de stad de 27ste januari, dan zien we dan wel even verder. Enne, café Vrijdag heeft ook prima bier en zo. Ook top.

Even het programma:

Tout Petits Boutique l Kerkstraat 45-46
19.00 Voor-bij-gelopen-sprookjes l kindervoorstelling l grappig en vervreemdend
20.00 Mellow l muziektheater l absurde achtbaan
21.00 De Liefde voorbij l huiskamervoorstelling l intiem en onder de huid

Café Meijers l Beekstraat 2: https://www.uitnacht.com/tout-petit
22.00 Mellow l muziektheater l absurde achtbaan
23.00 Mellow l muziektheater l absurde achtbaan
0.00 De Liefde voorbij l huiskamervoorstelling l intiem en onder de huid