Meteen naar de inhoud

Omdat ik Alleen… (Podcast)

Zusje is een bijzonder meisje. Zusje gaat niet naar school, niet naar het bos of naar de winkel. Nee, ze ligt in haar bed. Altijd, maandag tot zondag en dan weer opnieuw. Papa vertelt haar verhalen en mama brengt haar koeken en roze geverfde spruitjes. Van hen hoeft ze niet van het bed, haar bed is namelijk veilig. Denkt ze. Want onder haar bed zit iets groters en iets gevaarlijkers dan dat niemand ooit zou kunnen bedenken.


Omdat ik Alleen… was oorspronkelijk een familievoorstelling, maar nu dus ook online te beluisteren! Zodat je thuis op de bank of lekker in bed kunt luisteren naar het spannende verhaal van Zusje en hetgeen onder haar bed, dat gromt en blaast. Een verhaal over dat je soms bang kunt zijn en uitlegt wat een hoorspel kan zijn.

Je kunt dit verhaal beluisteren via ons YouTubekanaal. 8 afleveringen vertellen het verhaal over Zusje en het figuur onder haar bed. Maar niet alleen dat, luister ook naar de verteller en regisseur die ruzie maken, of de acteur die steeds te hard praat, of de muzikant die zwijgt. Allemaal te horen, bij jou thuis. Veel plezier.Spel
Laurens van de Linde
Fleur Peelen
Jelle Oosterveld
Marie-Anne Faustenelli
Cees Sleven

Muziek
Marie-Anne Faustenelli

Tekst
Fleur Peelen
Laurens van de Linde
Jimmy Deegens

Opname
Joost Teunissen

Regie
Jimmy Deegens